Welkom bij het pensioenfonds!

Hier vind je informatie over bedrijfszaken, aanleveren van gegevens of over de factuur.

Wil je de facturen voortaan via e-mail ontvangen?
Geef je e-mailadres door via het werkgeversportaal en ontvang je factuur in je mailbox.

Inloggen werkgeversportaal

Werknemers bouwen al vanaf 18 jaar pensioen op

Sinds 1 januari 2024 bouwen werknemers al vanaf hun 18e pensioen op. Dit was eerst 21 jaar.

De overheid vindt het belangrijk dat iedereen genoeg pensioen kan opbouwen om later van te leven. Door de startleeftijd te verlagen naar 18 jaar ontstaat een gelijkwaardig arbeidsvoorwaardenpakket voor alle werkenden.

Zijn jouw werknemers onder 21 jaar al aangemeld?
Jij legt samen met jouw werknemers premie in voor hun pensioen. Zorg daarom dat al jouw werknemers van 18 jaar en ouder zijn aangemeld bij het pensioenfonds. Jouw salarispakket is aangepast op deze nieuwe regel. 

Vertel jouw werknemers over hun pensioen
Je kunt jouw jonge werknemers uitleggen dat ze sinds 1 januari 2024 pensioen opbouwen (als het loon hoger is dan € 17.545 per jaar). Ze leggen via hun loon een deel van de pensioenpremie in, dus hun nettoloon is misschien lager geworden. Dat is belangrijk voor ze om te weten.

Zij hebben van ons informatie over hun pensioen ontvangen en het Pensioen 1-2-3. Je kunt ze ook wijzen op deze website waar veel nuttige informatie te vinden is. 

Maak kennis met onze pensioenconsulent Chris Kuurman

  1. De pensioenconsulent heeft kennis van zaken op het gebied van pensioenen en administratieve processen. Hij ondersteunt je bij vragen op dit gebied en zoekt samen met je naar een oplossing.

  2. Ook neemt hij je veel werk uit handen. Bijvoorbeeld door het organiseren van inloopspreekuren en voorlichtingsbijeenkomsten voor je werknemers. Heb je vragen over het werkgeversportaal of de pensioenregeling? Chris helpt je graag verder.

  3. Maak direct een afspraak.

Bekijk hier meer nieuwsberichten: Nieuws