Jouw bedrijf aanmelden bij het pensioenfonds

Welkom bij het pensioenfonds voor het Slagersbedrijf!
Je hebt een bedrijf gestart waarvan de activiteiten onder de verplichtstelling van het pensioenfonds vallen. Ook ben je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Meld jouw bedrijf dan bij ons aan.

Volg onderstaande stappen

 1. Vul het aanmeldformulier in
  Bestanden kun je hier gelijk aan toevoegen, zoals de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Je krijgt van ons een bevestiging van de inschrijving via e-mail.

 2. Uniforme Pensioen Aangifte (UPA)
  Via UPA lever jij of jouw accountant direct vanuit het loonpakket de gegevens aan het pensioenfonds aan. Na je inschrijving krijg je van ons inzendgegevens voor UPA.

 3. Registreer je voor het werkgeversportaal
  Je krijgt van ons een registratiecode. Je maakt zelf op het werkgeversportaal een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Daar komen o.a. jouw facturen en de specificaties te staan. 

 4. Meld jouw werknemers via UPA aan
  Je meld al jouw werknemers binnen 1 maand na indiensttreding bij het pensioenfonds aan. Zo bouwen je werknemers direct pensioen op.

 5. Lever de loongegevens via UPA aan
  Doe dit binnen 14 dagen na afloop van het loontijdvak! Zo voorkom je een ambtshalve vaststelling op basis van geschatte gegevens.

Bedrijf aanmelden

Dit moet je verder weten

 • De pensioenregeling is vastgelegd in het pensioenreglement.
 • In het uitvoeringsreglement ¬†staan alle regels waar je je als werkgever aan moet houden.
 • Je bent verplicht om nieuwe werknemers binnen een maand te informeren over het bestaan van de pensioenregeling. Het pensioenfonds informeert je werknemers daarna verder.
 • Je betaalt de hele pensioenpremie. Een deel van de premie houd je in op het loon van je werknemers. In het premieoverzicht staat de voorgestelde verdeling. Je mag hiervan afwijken en zelf een groter deel van de premie betalen.